Διδασκαλία με πολιτισμική ανταπόκριση: Αγκαλιάζοντας τη διαφορετικότητα στην εκπαίδευση

Εισαγωγή στις Πολιτισμικά ανταποκρινόμενες τεχνικές διδασκαλίας

Εξαιτίας. Η πολιτιστικά αvταποκρινόμενη διδασκαλία και μάθηση υπερβαίνει επίσης τους τοίχους της τάξης. Το ακόλουθο τμήμα αυτού του βίντεο παρουσιάζει ένα σύντομο παράδειγμα μαθήματος σχετικά με τον τρόπο χρήσης τεχνικών που ανταποκρίνονται πολιτισμικά ενώ παρουσιάζεται ένα βιβλίο που δημιουργεί νόημα.

Οι τεχνικές που πρέπει να αναζητήσετε είναι το θερμόμετρο δράσης κλήσης και απόκρισης. Σηκώστε το δίκαιο χέρι σας. Σκέψου ζευγάρι. Μερίδιο. Διάλεξε ένα ραβδί. Ασπρο πάτο. Τα κεφάλια μαζί και μιούζικαλ γύρω από το δωμάτιο. Ετσι. Όλοι με κοιτούν. Όλοι με κοιτούν. Εντάξει, παιδιά, σήμερα για να δώσουμε νόημα, θα διαβάσουμε ένα νέο βιβλίο που ονομάζεται Amelia’s Road.

Θερμόμετρο δράσης: Συμμετοχή των μαθητών στην κριτική σκέψη

Και για να παρoυσιάσουμε το βιβλίο, θα κάνουμε ένα θερμόμετρο δράσης. Υπάρχει δήλωση στον πίνακα. Εάν συμφωνείτε με τη δήλωση, θα μετακινηθείτε στο μπροστινό μέρος του δωματίου. Και αν διαφωνείτε με τη δήλωση, θα μετακομίσετε στο πίσω μέρος του δωματίου.

Αν δεν ξέρεις, μπορεί να είσαι κάπου στη μέση. Λοιπόν, κάποιος σήκωσε το δίκαιο χέρι του για να μπορέσει να διαβάσουμε τη δήλωση δυνατά. Τα κινούμενα ποιήματα του Σίδνεϊ από τόπο σε τόπο θα είναι πολύ διασκεδαστικά. Καλή δουλειά. Εντάξει. Ετοιμος? Καμιά ερώτηση? Όχι, μου αρέσει να το μετακινώ Ενδιαφέρον. Πολύ ενδιαφέρον. Εντάξει.

Think Pair Share: Προώθηση της Συνεργατικής Μάθησης

Λοιπόν, τώρα θα κάνουμε μια κοινή χρήση ζεύγους σκέψης. πρώτα θα σκεφτείτε γιατί μετακομίσατε σε αυτό το μέρος του δωματίου. Γιατί συμφωνείτε ή διαφωνείτε με αυτή τη δήλωση. Και μετά θα ζευγαρώσετε με κάποιον δίπλα σας και θα μιλήσετε για το γιατί μετακομίσατε εκεί. Και μετά θα μοιραστούμε με όλη την τάξη. Θα μαζέψω μπαστούνια εντάξει. Εντάξει. Σκεφτείτε λοιπόν πρώτα. Τώρα ζεύγη. Ι. Μερικές φορές δεν μου αρέσει γιατί το πιάνω, πρέπει να απομακρυνθώ γιατί ξέρω ότι θα πάνε στο σχολείο και δεν θα ξέρουν κανέναν.

Δεν θα ξέρουν κανέναν, ήταν τότε. Εντάξει, δώστε μου πέντε, όλοι. Όλοι δώστε μου πέντε. Καλώς. Αυτό ήταν ένα πραγματικά συναρπαστικό ανάγνωσμα. Θέλω να μοιραστώ όσα άκουσα από τις συνομιλίες σας με την ομάδα. Επομένως, αν πρέπει να πάρω μια απόφαση, θα πάω με ένα ραβδί. Επιπλέον, θα συζητήσετε τι δήλωσε ο σύντροφός σας. Καλώς. Pam Mela Ο σύζυγός μου ανέφερε ότι δεν θα απολαύσει τη γειτονιά όταν θέλει, καθώς υπάρχει πολύς θόρυβος και παίζει μουσική.

Κοινή χρήση προοπτικών μαθητών: Κατανόηση διαφορετικών απόψεων

Και απλά δεν μπορεί να κοιμηθεί γιατί έπρεπε να ξυπνήσει για το σχολείο και γι’ αυτό. Θέλει λοιπόν να κυκλοφορεί. Εντάξει. Εντάξει. Επόμενο ραβδί Carlos. δεν θα είναι πραγματικά υπέροχο να πας σε διαφορετικό σχολείο γιατί αν, πραγματικά δεν θα ξέρεις κανέναν και, τότε θα υπάρξουν νταήδες και μετά θα σε διαλέξουν και μετά θα κάνουν μια φρικτή ζωή για έναν έτος στο σχολείο Εντάξει. Οπότε προτιμάς να μείνεις στο ίδιο μέρος. Εντάξει. Εντάξει. Ένα ακόμα μπαστούνι. Αλόντρα.

Λοιπόν, η σύντροφός μου είπε ότι θα προτιμούσε να σταθεί στη μέση γιατί, θα ήταν λίγο διασκεδαστικό να πάτε, σε άλλο σχολείο και να μετακομίσετε γιατί μπορεί να γνωρίσετε νέους φίλους και μπορεί να γνωρίσετε νέα άτομα. Αλλά είπε ότι μπορεί να είναι λίγο, λυπηρό γιατί μπορεί να σου λείψουν οι παλιοί σου φίλοι και μπορεί, όπως, να ντρέπεσαι σε άλλα σχολεία. Οπότε λίγο και από τις δύο πλευρές. Ναι. Εντάξει, κάτσε, κάτσε. Βγάλε ένα φορτίο από τα πόδια σου. Μπιπ. Beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep. Μπράβο μπράβο παιδιά. Υπέροχες σκέψεις. Είναι ένας τέλειος τρόπος να παρουσιάσουμε το βιβλίο μας Amelia’s Road.

Τελευταίες λέξεις

Πρόκειται για ένα κoριτσάκι που πρέπει να κυκλοφορεί πολύ. αλλά πριν διαβάσουμε το βιβλίο, θα κάνουμε προεπισκόπηση πέντε λέξεων λεξιλογίου με το γύρω από το δωμάτιο. Εντάξει, οπότε η πρώτη λέξη είναι ζοφερή. Βλοσυρός. Η δεύτερη λέξη είναι τακτοποιημένο, τακτοποιημένο. Η τρίτη λέξη είναι ευκαιρία. Ευκαιρία. Η τέταρτη λέξη είναι στενή. Στενός. Και η πέμπτη λέξη είναι στροβιλισμός. Στριφογύρισμα. Εντάξει, οπότε όταν κάνουμε το γύρο του δωματίου, ξέρετε, πρέπει να το κάνουμε.

Από κάτω προς τα πάνω, τα κεφάλια μαζί είναι αυτό που πρέπει να πετύχετε. Πρέπει να αλλάξεις. Σωστή ενέργεια. Επιπλέον, φροντίστε να δημοσιεύετε αποκλειστικά σε ομάδες. Καλώς. Χωρίς αμφιβολία? Πράγματι. Καλώς. Χαιρετισμούς. Μαζεύουμε τα κεφάλια μας. Προς την. Είναι προβληματικός ο φωτισμός; Δεδομένου ότι η λέξη είναι πολύ λίγη, το κακό δεν ταιριάζει. Ποιος είναι ο εναλλακτικός όρος για το up; Για άλλη μια φορά, τι ήταν; Πόσο λίγο. Μια τρύπα. Bruse. Αυτή η διαφάνεια είναι ήδη εδώ.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top