Προκλήσεις και ευκαιρίες στη διαδικτυακή εκπαίδευση στις Φυσικές Επιστήμες

Εισαγωγή στον αντίκτυπο του COVID-19 στην εκπαίδευση

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει διαταράξει την εκπαίδευση σε όλο τον κόσμο, αναγκάζοντας τα σχολεία να συνδεθούν στο διαδίκτυο. Από πέρυσι, μαθητές, δάσκαλοι και γονείς κάνουν ό,τι μπορούν για να προσαρμοστούν σε αυτή τη νέα κανονικότητα. Ωστόσο, οι ειδικοί λένε ότι η ηλεκτρονική μάθηση μπορεί να οδηγήσει σε άγχος και κόπωση στα παιδιά. Και όμως, υπάρχουν τρόποι να μετατραπούν αυτές οι προκλήσεις σε ευκαιρίες βελτίωσης της ποιότητας της εκπαίδευσης. Εδώ είναι ένα τέτοιο παράδειγμα. Στην επόμενη ιστορία μας, φοιτητές και μέλη ΔΕΠ του Mount Litera School International μοιράζονται την άποψή τους. Το χειρότερο πράγμα που συμβαίνει σε αυτόν τον κόσμο σήμερα είναι ο Covid. Αλλά το καλύτερο πράγμα που μου συμβαίνει είναι το διαδικτυακό σχολείο.

Προκλήσεις και προσαρμογές στη διαδικτυακή μάθηση

Το μάθημά μου ξεκινάει σε πέντε λεπτά. Παρακαλώ μπορείτε να πάρετε το τσάι μου; Η πανδημία του Covid 19 μας ανάγκασε να εργαστούμε για τις δεξιότητές μας στην επίλυση προβλημάτων. Ο τελευταίος ένας χρόνος ήταν πολύ μοναδικός και αξέχαστο. Το πιο δύσκολο κομμάτι της διαδικτυακής διδασκαλίας ήταν να κρατήσει τα παιδιά αφοσιωμένα σε όλη τη διάρκεια της συνεδρίας. Μου λείπουν οι φίλοι μου και μου λείπει η φυσική σχολή και το να είμαι, ξέρετε, σωματικά γύρω από ανθρώπους. Το Διαδίκτυο μας βοήθησε να διευρύνουμε την εμβέλειά μας. Τα παιδιά του 21ου αιώνα είναι ειδικοί στο χειρισμό gadget και ψηφιακών μέσων. Mojo. Αλίσα. Καλημέρα. Σχόλιο Sarvar Abu Nishant Tuva. Θέση ερωτήσεων. Acuna. Γεια, με λένε Yara Rajani και σπουδάζω στην έβδομη τάξη. Ιρις. Τώρα θα πάω να παρακολουθήσω το μάθημα αγγλικών μου. Αν πρέπει να αναλύσουμε τις δημιουργικές επιλογές που εμπίπτει στο κριτήριο Α ανάλυση. Αναλύοντας λοιπόν τις δημιουργικές επιλογές, νομίζω ότι η μετάβαση από τη φυσική στο διαδικτυακή γίνεται πολύ γρήγορα. Νομίζω ότι τα παιδιά προσαρμόστηκαν σε αυτό αρκετά γρήγορα. Οπότε νομίζω ότι συνολικά, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με αυτό. Ναι, χρειάστηκε λίγη προσαρμογή στην αρχή, δεδομένου του πόσο γρήγορα άλλαξαν τα πράγματα.

Προοπτικές από το Mount Litera School International

Όμως, το σχολείο ήταν πολύ χρήσιμο. Και γενικά, νομίζω ότι είναι κάπως εικονικό. Τι είναι τα απομνημονεύματα και τα χαρακτηριστικά; Πώς αποκαλύπτει τα συναισθήματα του συγγραφέα. Και πώς το κάνουμε αυτό; Χρησιμοποιούμε τεχνικές όπως αισθητηριακές λεπτομέρειες, μεταφορική γλώσσα, επίδειξη έναντι πείτε τα συναισθήματα. Έπρεπε να αλλάξουμε μερικά συστήματα και διαδικασίες στο σχολείο μας, ωστόσο, ελάχιστες, διαδικασίες που χρησιμοποιούσαμε στο σχολείο και ήταν σωτήρια για όλους μας. για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε το Google Drive για να διατηρήσουμε όλους τους πόρους μας. τώρα, σε αυτή την εποχή πανδημίας, οι δάσκαλοί μας θα μπορούσαν, ξέρετε, να εργαστούν συλλογικά χρησιμοποιώντας αυτήν την κοινή πλατφόρμα. Αυτό έκανε τον συντονισμό πιο εύκολο για όλους μας. Τι είναι ένα κούτσουρο; Ποιος θα μου πει έναν τύπο λέξης; Ένα είδος λέξης; Ναί. Τα παιδιά έχουν δίκιο. Κλαδί. Απολύτως. Ένας τύπος λέξης που έχει καφέ χρώμα. Τελικά, με τον καιρό, συνειδητοποιούμε επίσης ότι όταν ο δάσκαλος της τέχνης ήθελε να κάνει κάποια δέσμευση, δεν είχαν υλικό. Τι κάνουμε λοιπόν για αυτό; Γιατί όλα είναι κλειστά. Επιστρέψαμε και το σκεφτήκαμε, και συνειδητοποιήσαμε ότι το σχολείο είχε πολύ υλικό, το οποίο είχε ήδη αγοραστεί για τη χρονιά για παιδιά. Φτιάξαμε κουλοχέρηδες, φτιάξαμε πακέτα, φτιάξαμε ρολά και καλέσαμε τους γονείς να πάρουν τα πράγματα από το σχολείο.

Εμπειρίες Φοιτητών στη Διαδικτυακή Εκπαίδευση

Είμαι πολύ περζφαvος που μοιράΎομαι μα΅ί σας ότι ϼέσα σε μια ϼέρα, περάσαμε από τη μειτουγία σκτός σύνδισης στη λειροηηι online. ٚٱع ټπορώ ٽٱ مω ٭ٽٱٽ κόσټο που πٵριټ٭ٽٵٹ πώς μου ٭مٵٹپٵ τٷٽ ευٿٵٹκζ Jackie Hindustani. Στα διαδικτυακά μαθήματα μου άρεσε, όπως όταν μιλάμε και αλληλεπιδρούμε με τους δασκάλους επίσης, έτσι ώστε ακόμα κι αν έχουμε αμφιβολίες και άλλα, οι δάσκαλοι επίσης αλληλεπιδρούν Καταλαβαίνουμε καλύτερα. Οπότε μου αρέσει αυτό για τα διαδικτυακά μαθήματα. Το να παρακολουθώ το παιδί μου ήταν εντάξει γιατί είναι αρκετά μεγάλο, γνωρίζει τις ευθύνες της, επομένως δεν χρειάζεται πραγματικά να ασχολούμαι με την περίπτωσή της, κάτι που ευτυχώς είναι εύκολο για μένα. Είναι πιο δύσκολο για τα μικρότερα παιδιά, υποθέτω, γιατί ξέρετε, το να τους παραμείνουν στο διαδίκτυο και να δώσουν προσοχή μπορεί να είναι μια μεγάλη πρόκληση. μπότε δεν έχασα την ελπίδα μου. Σηνώθηκα ναι άρχισα να περπατνυ. Έλα να περπατήσουε ξανά μαΎί μου. 𝘱ٯ. Ξύστε τον αγκώνα σας. Ξύστε τα αυτιά σας. Ωχ. Ω.

Μετάβαση από τη φυσική στη διαδικτυακή μάθηση

Πολλοί θεώρησαν ότι η διδασκαλία και η μάθηση θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν διαδικτυακά με τους μαθητές πρωτοβάθμιας και προσχολικής ηλικίας. Ήταν μια πρόκληση στην αρχή, καθώς όλες οι οδηγίες έπρεπε να αλλάξουν. Μαζί με τη μέθοδο και τα διαφορετικά σημεία αναφοράς που τίθενται για την επικοινωνία με τους γονείς είναι πολύ πιο ισχυρή σε αυτή την πανδημία καθώς βρισκόμαστε σε στενή επαφή μαζί τους σχετικά με το παιδί σε καθημερινή βάση. Κάναμε σεμινάρια κατάρτισης εκπαιδευτικών, εξοπλίσαμε το προσωπικό μας με το απαραίτητο υλικό, επενδύσαμε σε διαδικτυακούς πόρους διδασκαλίας για να διασφαλίσουμε ότι η μάθηση και οι αξιολογήσεις ήταν ουσιαστικές και διαδραστικές.

Τελευταίες λέξεις

Στη δημιουργικότητα, έχουμε πραγματοποιήσει μαθήματα origami ή μαθήματα doodling για ΜΚΟ Έχουεικίννvει επίσης, μια εταιρική δραστηριότητα. Έχουμε κάνει, έχουμε συζητήσει με το αθλητικό τμήμα, έχουμε εκπονήσει ένα σχέδιο ή πρόγραμμα προπόνησης και ασκήσεις αναπνοής για τους μαθητές μας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου Covid. Δεν έχει να κάνει με την δκπαίδευυη των μαθητών ζ μόνο των δασκνλων. Είvαι πολύ σημαντικό να εκπαιδεύσουμε όλα τα άλλα ενδιαφερόμενα μέρη και να κρατήσουμε τα παιδιά στο επίκεντρο. Θανρεπε ναίζουμε, αλλά καλύτερα να προσευχόμαστε Οι κλειδαριές δίναι κλειστές, τα σχολεία δίναι κλειστά στο διαινϊο΅. Ηνγασία για το σπίτι είναι έΎυπνη. Θέμουε να βγούμε έΎω. Θέλουμε νανΎουμε, να παίξουμε παιδιά που μας μείπουν. Δπήρχε τόσονννιση. Βγήκαμε για να φάμε μια μιχουδιά, χάνοντας το ποπ κορν στο κάθισμα της ταινας. Τοννουειγια εμάς. Παραναλώ κηντε το για εμνς. Θα τονεις για πάντα; Η Ryan ΄ίναι πλέον διαθέσιμος στη χώρα σας. Ξατεβάστε όην εφαρμογή τώρα και νάβετε όλα τα νέα νν κινήσει.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top