Ταξίδι στην αγγλική λογοτεχνική ιστορία: Κείμενα και συγγραφείς

Εισαγωγή

Όλοι γνωρίζουμε ότι η ιστορία της αγγλικής λογοτεχνίας και οι αρχάριοι φοιτητές, είναι ένα αρκετά τεράστιο θέμα. Και τι πιστεύεις; Ποια είναι η σημασία μιας μελέτης αγγλικής λογοτεχνίας για έναν αρχάριο; Ναι. Θέλω να πω, έχετε θέσει ένα πολύ σημαντικό ερώτημα και έχετε θέσει ένα πολύ βασικό θεμελιώδες. Και όμως νομίζω ότι το πιο σημαντικό σημείο, και αυτό πρόκειται να οικοδομήσει τα δομικά στοιχεία της καριέρας στη ζωή οποιουδήποτε σπουδαστή ιστορίας, αγγλικής λογοτεχνίας ή αγγλικής λογοτεχνίας γενικότερα.

Όταν λοιπόν μιλάμε για αγγλική λογοτεχνία, το πρώτο πράγμα που χτυπά το μυαλό των αρχαρίων είναι πώς πρέπει να προσεγγίσουν την ιστορία της αγγλικής λογοτεχνίας; Γιατί αυτό είναι το πρώτο πράγμα στο οποίο μυούνται όταν μπαίνουν στις τάξεις. Επομένως, η ιστορία της αγγλικής λογοτεχνίας δεν είναι μόνο σημαντική. Νομίζω ότι αυτή είναι η ουσία των μεταπτυχιακών σπουδών, γιατί πρέπει να μυηθούμε στις βασικές αρχές, στους βασικούς κανόνες και στη βασική φιλοσοφία της αγγλικής λογοτεχνίας.

Προσεγγίζοντας τη Μελέτη της Αγγλικής Λογοτεχνίας

Και αυτό μπορεί να είναι, νομίζω ότι πρέπει να πω, αυτό μπορεί να γίνει μόνο με ένα πνεύμα που βγαίνει από τους κανόνες ή τα χρονικά της ιστορίας, και μετά πρέπει να συζητήσουμε γιατί αυτό γίνεται σημαντικό. Τώρα ας υποθέσουμε ότι είστε πτυχιούχος και πρέπει να μελετήσετε τον John Keats. Έτσι, σε μια μελέτη του John Keats για να μάθετε περισσότερα για τον John Keats, θα πρέπει να πάτε στην ιστορία, στα κομμάτια της ιστορίας, της αγγλικής λογοτεχνίας για να καταλάβετε τι κίνημα υπήρχε όταν ο John Keats άρχισε να γράφει και πώς έφτασε να είναι γνωστός ως ρομαντικός ποιητής.

Σημασία της Κατανόησης της Ιστορίας στην Αγγλική Λογοτεχνία

φτσι ΃α πρέπει φυσικά vα περάσουμε από την ιστορία της ρογοτεχνηας λαιοοτρς και μετά ΃α γνωρίυμσε τον Wordsworth, τον Shelley, τον Byron, τις θεροίιιυεε και νλοους. Ξαι μεϊν νέρουμε ότι υπζρχε ένα μομανϊικό νίνημα, και μεϊν νέρουμε ότι ο Τζον Κιτς ήταν ένας από τους ννόϊερους ποιητές που έζησαν ενεηνη. Και δυστυχώς, επίσης πέθανε πολύ νέος. Μπορούμε λοιπόν να μελετήσουμε ποιητές, δραματουργούς, μυθιστοριογράφους, δοκιμιογράφους ή οποιαδήποτε άλλη σημαντική προσωπικότητα στην ιστορία της αγγλικής λογοτεχνίας αποκτώντας μια ιδέα για την ίδια την ιστορία της αγγλικής λογοτεχνίας.

Επομένως, πρέπει να αποκτήσουμε μια θεμελιώδη κατανόηση της ιστορίας της αγγλικής λογοτεχνίας προκειμένου να μελετήσουμε ένα συγκεκριμένο κομμάτι λογοτεχνίας, μια συγκεκριμένη λογοτεχνική προσωπικότητα ή οποιονδήποτε συνδυασμό αυτών. Και αυτό θα μας προσφέρει άνεση, ευκολία και ένα μαξιλάρι που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να κατανοήσουμε μια ποικιλία εννοιών. Αυτή ήταν μια πραγματικά στοχαστική απάντηση.

Η χρονολογική προσέγγιση στη μελέτη της λογοτεχνίας

Έτσι, όλoι γνωρίζουμε το γεγονός ότι κάθε μάθημα έχει ένα σύνολο κανόνων, και αυτό που μπορούμε να πούμε, φυσικά μπορείτε να πείτε κανόνες PM, αλλά πιστεύετε πραγματικά ότι η ιστορία της αγγλικής λογοτεχνίας χρειάζεται κάποιο είδος κανόνων ή τι θα έπρεπε να είναι η προσέγγιση θα πρέπει να διαβάζει χρονικά σειρά, ή μπορούμε απευθείας σε οποιαδήποτε ηλικία.

Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό σημείο. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό σημείο. Και αυτή τη σύγχυση, δεν παρατήρησα μόνο στο μυαλό των μαθητών, αλλά και στο μυαλό ορισμένων δασκάλων ή καθηγητών ή δασκάλων ή συντονιστών. Έτσι, η ιστορία της αγγλικής λογοτεχνίας, όπως ανέφερα στο προηγούμενο βίντεο, θα θυμούνται οι θεατές. Θα θυμόσαστε επίσης πίσω από τις κάμερες εκείνη την ιστορία της αγγλικής λογοτεχνίας. Όταν μιλάμε ως χρονοδιάγραμμα, αυτή είναι μια ευθεία γραμμή που φτάνει από εδώ ως πού.

Προοπτικές Αποφοίτησης εναντίον Μεταπτυχιακών Προοπτικών

Και για έvαν αρχάριο, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζει πού αρχίζει αυτή η γραμμή και πού τελειώνει αυτή η γραμμή. Και ενδιάμεσα, ποια είναι τα περάσματα ή οι στάσεις ή τα σημεία που αυτή η γραμμή σταματά, παραπαίει ή αναπτύσσεται σημαντικά ή κινείται σταθερά;

Επομένως, αυτή η γραμμή θα πρέπει να μελετηθεί ιδανικά με μια χρονική σειρά που ξέρετε, γιατί συνέβη ένα συγκεκριμένο κίνημα, ή γιατί μια συγκεκριμένη ηλικία έγινε σημαντική ή γιατί μια συγκεκριμένη περίοδος στην ιστορία της αγγλικής λογοτεχνίας δεν μπορούσε να παράγει τίποτα σημαντικό. ένας αρχάριος, και δηλαδή, όλοι γνωρίζουμε έναν πτυχιούχο, ένα άτομο πρέπει να σπουδάσει ιστορία της αγγλικής λογοτεχνίας σε έναν τέλειο συγγραφέα χρονικού που έχει καθιερωθεί από τους καταγραφείς της ιστορίας και από τους κριτικούς της ιστορίας της αγγλικής λογοτεχνίας ή από εκείνους που το έχουν μελετήσει έντονα στο παρελθόν για να δώσουν τις απόψεις τους που έχουν γίνει πολύ σημαντικές.

Διαφορές στην προσέγγιση για NET Aspirants

Και για να τo κάνετε αυτό πρέπει να είστε πολύ επιλεκτικοί σε αυτό που σπουδάζετε στην ιστορία της αγγλικής λογοτεχνίας. Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι παρατηρείτε μια τάση ότι οι ερωτήσεις προέρχονται από μια συγκεκριμένη ηλικία. Για παράδειγμα, η αποκατάσταση είναι, για παράδειγμα, η ρομαντική εποχή ή η βικτωριανή εποχή ή η σύγχρονη μεταμοντέρνα και σύγχρονη εποχή.

Στη συνέχεια, πρέπει να υιοθετήσετε μια εξαιρετικά επιλεκτική στρατηγική. Όλα αυτά τα θέματα χρειάζονται εκτενή, εντατική μελέτη και λήψη σημειώσεων. Πρέπει να πάρετε μια απόφαση και να ενημερωθείτε. Θα ήταν χρήσιμο να το έχετε υπόψη σας. Επομένως, πρέπει να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί όταν συζητάμε για την προετοιμασία του Net test και την ιστορία της αγγλικής λογοτεχνίας σε αυτό το συγκεκριμένο περιβάλλον.

συμπέρασμα

Πρέπει να επιλέξουμε εκείνες τις περιοχές που εμφανίζονται συχνά στο φύλλο ερωτήσεων. Αυτό δεν συμβαίνει στο χαρτί ερωτήσεων, αλλά στην οθόνη του υπολογιστή σας όπου τοποθετείτε τις απαντήσεις σας, βάλτε τα στοιχεία σας, ώστε να πρέπει να συγκεντρώσετε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε.

Και εγώ και οποιοσδήποτε άλλος θα θέλαμε να έχετε μια άφθονη ιδέα της ιστορίας της αγγλικής λογοτεχνίας στο σύνολό της, τότε μόνο εσείς μπορείτε να είστε επιλεκτικοί και επιλεκτικοί. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να είναι προαπαιτούμενο όταν πηγαίνετε σε αυτή τη σκηνή.

Νομίζω ότι έχετε διαφοροποιήσει θαυμάσια την προσέγγιση μεταξύ του πώς να μελετάτε την αγγλική λογοτεχνία, για την αποφοίτηση, μετά την αποφοίτηση και net for net. Υπάρχει λοιπόν ένα ερώτημα και νομίζω ότι το έχουμε συζητήσει νωρίτερα, αλλά παραμένει φρέσκο. Και ο κόσμος θέλει να το μάθει αυτό.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top